Usuari:Miguel Ángel González20

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Miguel Ángel González20
Aquest viquipedista és de sexe masculí.
ESO Aquest viquipedista està fent l'ESO.
Anys i anys, per molts anys...
L'aniversari d'aquest viquipedista és el 16 de març.
Aquest usuari odia el fum de tabac.



Dia 9 d'abril[modifica]

M'he proposat començar a aprendre a utilitzar la viquipèdia, primer de tot he començat creant el meu usuari, per crear es meu usiari no he tengut ningún problema. Despres he entrat als apartats de ajuda on he seguit les instruccions amb aquest començament he notat que manetjar la viquipèdia no es gens facil.

Dia 13 d'abril[modifica]

Avui m'he proposat començar a editar un article, concretament el de (De Motu Antiquiora) l'he traduit de el que estava fet en angles. He tengut una dificultat que ha estat el fet de que el traductor no ho traduïa be aixi que he tengut que traduïr algunes parts jo. He après a crear un article i traduïr-lo, jo crec que el article que he traduït aportara a la gent que el cerqui i vulgui sebre sobre el tema.

Dia 17 d'abril[modifica]

Avui he començat mirant uns videos sobre les referencies on he pogut sebre que son i com es fan servir despres tenia previst fer començar un article, he mirat uns quants peró he preferit el de tiretes al nas. He guardat la feina feta per coontinuar dema. He après el que son les referencies que es molt important per un bon article. He tengut el problema de la manca de informació de tiretes al nas que no he trobat gran cosa.

Dia 18 d'abril[modifica]

Avui principalment m'he proposat demanar l'ajuda a un mentor, li he demanat que si hem podia donar consells sobre la Viquipèdia o trucs per millorar. També m'he proposat seguir amb l'article de tiretes del nas on he trobat que hi ha un article amb anglès d'on puc treure informació. Avui he après a xerrar amb altres usuaris de la Viquipèdia, el problema que he tengut ha estat que el mentor encara no m'ha contestat pero crec que hem contestara dema.

Dia 21 d'abril[modifica]

Avui m'he proposat fer millor la meva pàgina d'usuari he intentat ordenar els apartats i ho he aconseguit pero encara me queda millorar un poc. He vist el misatge del mentor i he practicat les edicions amb l'article que m'ha pasat. Avui he après a ordenar un poc les meves coses i un poquet mes he anat millorant a la viquipèdia.


Dia 28 d'abril[modifica]

Lo primer que he fet avui ha estat pensar el que faria he decidit acabar l'article de tiretes del nas i ho he aconseguit he tengut algun problema de ficar referències pero ho he solucionat intentant-ho un parell de vegades. He millorat creant articles i ficant refèrencies.


Dia 29 d'abril[modifica]

Avui tenc pensat editar dos articles el primer que editare sera el de l'energia cinètica i l'altre sira el de l'acceleració he tengut un problema on no podia ficar una imatge de la formula asi que he posat com es feia amb les meves paraules i aixi crec que he solucionatb el meu problema. He après a editar articles i trobar informacióde un article per pasar-lo al altre.

Dia 1 de maig[modifica]

Avui he editat l'article que tenia pensat editar el dia 29 que no vaig editar, no he tigut ningun problema asi que no he tengut que que solucionar res.

Dia 2 de maig[modifica]

En el dia de avui m'he proposat demanar l'ajuda de un mentor per tal de poder millorar la meva pagina d'usuari en aquest cas he tornat a demanar al mateix mentor, no he tengut cap problema a l'hora de demanar l'ajuda. També m'he proposat editar un article el de el pes on he afegit un exeple de el pes, crec que aportat un bon exemple per entendrer-lo millor.

Dia 5 de maig[modifica]

Avui m'he proposat mirar uns quants articles i editar un al final he mirat uns cuants i m'he decantat per el de el moviment circular, on he afegit algunes cuantes coses. Avui he seguit aprenent a editar articles on no he tengut ningún inconvenient.

Dia 6 de maig[modifica]

Avui en pau ens a explicat que hem de fer unes quantes coses com per exemple editar la nostra pagina d'usuari aixi que he començat per aqui vaig demanar ajuda al meu company Pere ya que a ell el varen ajudar hem va dir que mires un article que alla ho posava tot, ho vaig mirar i he arreglat un poquet millor la meva pagina d'usuari. En aquesta setmana m'he proposat aconseguir editar uns quants articles i poder ficar-li fotos als articles.

Dia 7 de maig[modifica]

Avui he mirat uns cuants d'articles pero el que mes m'ha agradat i he trobat que faltaben algunes coses es el de l'energia mecànica on he afegit unes quantes coses trob que no he tengut ningun problema.

Dia 10 de maig[modifica]

En el dia de avui m'he proposat editar un article en el primer de tots que he entrat a estat el que he trobat coses a faltar concretament el de l'ingravidesa on he afegit unes cuantes coses. Jo trob que m'estic acostumant a editar articles i crec que vaig millorant. No he tengut ningun problema, pero encara no se afegir una imatge a un article a si que dema hem propos aprendre.

Dia 11 de maig[modifica]

Avui he apres a ficar una imatge l'he posat a l'article de l'energia on faltaba una foto. Tambe m'he proposat editar un article concretament el de la cinematica he tengut algun petit problema pero l'he aconseguit solucionar per exemple el de no saber ficar una foto m'he mirat un video on o explicaba i he apres. Avui he apres aquesta cosa nova que no sabia fer.

Dia 12 de maig[modifica]

L'altre dia en Pau ens va dir que editesim una pagina de algo que ens agrades aixi que avui m'he preoposat editar una, he editat la pagina de el joc Fortnite ja que me agrada jugar a aquest joc. La pagina estaba molt be pero he trobat una cosa important per afegir i l'he afegida. Avui he conseguit editar un altre article que no sigui els que estan al projecte. No he tengut ninguna dificultat.

Dia 14 de maig[modifica]

Avui me he dedicat a començar a editar un article concretament el de la trajectoria on eh fet unes cuantes edicions el que fare dema sera començar per seguir editant aquest article ya que li falten moltes coses.

Dia 18 de maig[modifica]

Avui he començat per seguir editant l'article de la trajectoria on he afegit unes cuantes coses mes, dema el que fare sera editar un nou article no el mateix.

Dia 21 de maig[modifica]

Avui hem fet una videoconferencia amb en Pau ell ens a encomanat que fasem uns cuant punts per poder millorar a la viquipèdia, dels punts que a dit he triat per fer avui el de xerrar amb un mentor per que ens analitzi un article dema el que fare sera el punt de corregir algun article.

Dia 23 de maig[modifica]

El que he fet avui a estat corregir alguns articles ya que ho va dir en Pau he tengut algunes dificultats a l'hora de trobar errors. El que fare dema sera mirar de fer el que m'ha dit el mentor que a revistat el meu article.

Dia 25 de maig[modifica]

Avui he intentat mirar de fer el que m'ha dit el mentor pero no ho he pogut fer per un petit dubte que m'ha sorgit aixi que li he demanat. El que he fet tambe a estat demanar si algu hem podria pegar un cop d'ull a l'article de De Motu Antiquora. El que fare dema es revisar el que m'han respost i seguir fent.

Dia 26 de maig[modifica]

Avui he mirat el que m'ha dit el mentor hi no he pogut aclarir res el que he fet es demanar a nen Pau com es podia fer. El que fare dema sera mirar el que m'he diu en Pau per poder continuar millorant l'article.

Articles creats[modifica]

Articles editats[modifica]

Articles pendents d'editar[modifica]